kotilehto-logo-taustaton-RGB_2-01

Toimitusvaihtoehdot

Valmis-toimitus

Sovittuun valmiusasteeseen verstaallamme Teuvalla valmiiksi rakennettu rakennus, joka toimitetaan yhtenä tai useampana moduulina rakennuspaikalle.

Parhaimmillaan VALMIS-toimitus voidaan toimittaa ns. avaimet käteen periaatteella. Tiesitkö, että lapinpöllö ei koskaan rakenna pesäänsä itse, vaan muuttaa aina valmiiseen pesään? Tämä toimitusmuoto sopii sinulle, joka haluat elää yhtä vapaasti kuin tuo pohjoisen metsissä elävä lintu.

puukasa-muokattu-4-small-526x300

Materiaali-toimitus

Tee se itse -tyypeille suunnattu toimitusmuoto. Me toimitamme sovitut rakennusosat ja rakentamisesta saat nauttia itse puolison, kaverin tai timpurin kanssa.

Materiaali + asennus -toimitus

Tiedämme, että ihan joka paikkaan ei pääse VALMIS-toimituksen kanssa tai se ei muutoin ole järkevää. Tällöin voimme toimittaa sinulle sovitut rakennusosat materiaalitoimituksena ja rakentaa rakennuksen rakennuspaikalla sovittuun valmius asteeseen saakka valmiiksi.

Asennus

Jos sinulla on jo jotakin muuta kautta CLT-elementit tilauksessa, mutta et tiedä kuka ne voisi asentaa, voit kääntyä meidän puoleemme. Sovitaan yhdessä sopiva urakkaraja asennustyölle.