fbpx

TOIMITUS

 

Valmismökki vai materiaalitoimitus?

Toimitustavan ja -laajuuden voit valita elämäntilanteeseesi parhaiten sopivaksi. Jos arki on kiireistä ja haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin rakentamiseen, valintasi on valmismökki. Mikäli tykkäät rakennella itse, valintasi on materiaalitoimitus.  Toimituslaajuudeksi voit valita SÄÄLTÄ SUOJAAN tai PUUVALMIS. Tiedämme kuitenkin, että tarpeet ja toiveet ovat yksilölliset, joten toimituslaajuus ja lopullinen toimitussisältö pyritään räätälöimään juuri sinulle sopivaksi. 

 

1. VALMISMÖKKI

Kaleva+Kaino+Paavo

SÄÄLTÄ SUOJAAN -valmismökki on suunniteltu sinulle, joka haluat antaa rakentamisen haasteellisimman osuuden ammattilaisten huoleksi, mutta tykkäät viimeistellä rakennuksen itsesi näköiseksi. Toimitusta voidaan täydentää lisäämällä siihen katemateriaali, eristeet ja pintakäsittely.

PUUVALMIS-valmismökin valitessasi, saat rakennuksen lähestulkoon valmiina. Laajentamalla toimitusta esimerkiksi pintakäsittelyllä, sähköasennuksilla tai kalusteasennuksilla, alkaa muutto olla jo lähellä. Tiesitkö, että lapinpöllö ei koskaan rakenna pesäänsä itse, vaan muuttaa aina valmiiseen pesään? Tämä toimitusmuoto sopii sinulle, joka haluat elää yhtä vapaasti kuin tuo pohjoisen metsissä elävä lintu.

 

2. MATERIAALITOIMITUS

clt

SÄÄLTÄ SUOJAAN -materiaalitoimitukseen sisältyy kaikki kantavat rakenteet, ovet ja ikkunat sekä sään pitävä aluskermi. Tämä toimitusmuoto on suunniteltu sinulle, joka haluat jättää rakennukseen oman käden jälkesi.

PUUVALMIS-materiaalitoimitus sisältää täydellisen puuosatoimituksen, ovet ja ikkunat sekä sään pitävän aluskermin. Toimitusta voidaan täydentää lisäämällä siihen eristeet, katemateriaali, kiuaspaketti, takka, laudepaketti jne…