fbpx

CLT-mallisto

Kotilehdossa kunnioitetaan kauneutta, laatua ja perinteitä. Rakennamme lämmöllä, jokaista asiakasta ja rakennusta kunnioittaen kuin itsellemme. Annamme arvon sekä asiakkaalle, rakennukselle että ympäristölle, johon se sijoittuu. Jokainen asiakas ja kontakti on oma projektinsa, keskitymme yksilölliseen lopputulokseen. Kodin, vapaa-ajan asunnon tai mökin pitää olla asujansa näköinen ja tuntua omalta vielä vuosienkin päästä.

Arvomme ohjaavat työtämme

Arvomme ovat syvällä juurissamme. Kuljemme ylpeänä menneiden sukupolvien viitoittamaa tietä. Se näkyy tekemässämme työssä. Tunnemme tuotteemme ja olemme ylpeitä laadustamme. Meille on tärkeää, että asiakkaamme pääsevät tuntemaan samaa ylpeyttä.

Pieni ja muuntautumiskykyinen tiimimme ja tuote, josta rakennamme, luovat mahdollisuudet yksilöllisyyteen, jolla ei ole rajoitteita. Emme joudu tekemään kompromisseja, kun pyrimme asiakkaan toiveiden mukaiseen lopputulokseen, jossa laatu näkyy rakentamisen ja rakennuksen kaikissa yksityiskohdissa.

Jokainen rakennus on uniikki

Mallistomme luo suuntaa asiakkaan ideoille ja auttaa löytämään omien tarpeiden mukaiset ratkaisut. Toimitamme rakennuksia myös asiakkaan valmiiden suunnitelmien pohjalta.  Jokainen toimitus yksilöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti. Luomme uniikkeja, asiakkaiden näköisiä rakennuksia, eivätkä tuotteemme synny liukuhihnalta. Rakennusmateriaalien valinnoilla asiakas voi toteuttaa arvojensa mukaisen rakennuksen. Ristiinlaminoidut CLT-massiivipuuelementimme tulevat HOISKOlta, jolla on pitkä kokemus massiivipuurakentamista. Meidän ja yhteistyökumppanimme arvot ovat yhteiset. CLT soveltuu kaikkeen puurakentamiseen ja siitä rakennetut rakennukset ovat terveitä ja kestäviä. Rakennamme kiinteistöjä, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.