fbpx

PAAVO CLT-HUVILA

Paavo30A_piha_1900x1200

 

Jyrkkäkattoinen Paavo CLT-mökki erottuu edukseen kauniilla muotoilullaan ja isot ikkunat tuovat luonnon lähelle mukavuuksia. Valitse eri pohjaratkaisuista sinulle sopivin malli.

PAAVO 30A CLT-HUVILA

Paavo 30A CLT-huvilassa suunnittelun lähtökohtana on käytetty vanhemman sukupolven edustajia, pariskuntaa jotka odottavat lastenlapsiaan mökille kyläilemään ja parvisängylle yöksi. Ison pesuhuone/wc tilan ansiosta rakennus soveltuu erinomaisesti myös 4-6 henkisen lapsiperheen käyttöön.

Kokonaisala: 30,0 m² | Huoneistoala: 24,5 m² Tilat: Oleskelutila + makuuhuone + WC/PH + parvisänky + kuisti

PAAVO 30B CLT-HUVILA

Paavo 30B CLT-huvilassa suunnittelun lähtökohtana on käytetty vanhemman sukupolven edustajia, pariskuntaa jotka odottavat lastenlapsiaan mökille kyläilemään ja parvisängylle yöksi. Ison pesuhuone/wc tilan ansiosta rakennus soveltuu erinomaisesti myös 4-6 henkisen lapsiperheen käyttöön.

Kokonaisala: 30,0 m² | Huoneistoala: 23 m² Tilat: Tupa + MH + WC/PH + Sauna + Parvi

PAAVO 21A CLT-MÖKKI

Paavo 21A CLT-mökki on mainio esimerkki siitä, että  pieneen tilaan saadaan mahdutettu kaikki oleellinen. Oleskelutilaan voi sijoittaa esimerkiksi vuodesohvan johon saadaan nukkumatilaa 2 aikuiselle. Lisäksi parvisängylle mahtuu hyvin 2 aikuista tai 4 lasta. Näin ollen Paavo 21A toimii erinomaisesti myös 4-6 henkisen perheen mökkinä sisältäen keittiön ja WC:n.

Kokonaisala: 21,0 m² | Huoneistoala: 16,5 m² Tilat: Oleskelutila + keittiö + WC + parvisänky + kuisti

PAAVO 21B CLT-MÖKKI

Paavo 21B CLT-mökki eroaa Paavo 21A -mallista erilaisella tilaratkaisulla keittiö, WC- ja pesuhuonetilojen osalta. Tässä mallissa pesuhuoneen voi varustella suihkukaapilla.

Kokonaisala: 21,0 m² | Huoneistoala: 16,5 m² Tilat: Oleskelutila + keittiö + WC + parvisänky + kuisti