fbpx

YHTEYS

Me Kotilehdossa haluamme kunnioittaa ja suojella yksityisyyttäsi. Käytämme henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä, kun haluat sitä. Käsittelemme tietojasi henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti. Tutustuthan Rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme

Jos haluat, voit antaa meille luvan ottaa sinuun välillä yhteyttä Kotilehdon tuotteita ja palveluita koskien (luvan voi peruuttaa milloin tahansa).  

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

LISÄTIEDOT JA MYYNTI

Kotilehto

Jaakko Sukari
050 590 8221
jaakko.sukari@teuvarakenne.fi

Teuvarakenne Oy, Mäkitie 24 64700 Teuva

Y-tunnus: 2873349-2 

Jaakko

”Kotilehdon perustajana ja omistajana haluan varmistua siitä, että saat meiltä arvojemme mukaisen hyvän sekä ihmisläheisen palvelun ja olet tyytyväinen tekemääsi hankintaan vielä vuosienkin päästä.”

Minua on paras aika tavoitella aina. Minut saat kiinni sähköpostilla tai puhelimella. Yhteydenottopyyntö-lomakkeen täyttämällä olen sinuun yhteydessä pikimmiten. Muistathan ilmoittaa myös puhelinnumeron, koska mielestäni paras tapa päästä hyvän yhteistyön alkuun on jutustella puhelimitse tai kasvotusten.

Lapsiperheen isänä ja innokkaana palokuntalaisena en kuitenkaan aina pääse vastaamaan puhelimeen, näissä tilanteissa pyydän jättämään soittopyynnön niin soitan sinulle takaisin.